• Ένα τραγούδι για το χειμώνα

    Date: 2010.10.08 | Category: TECHIE-STUFF | Tags: ,,

    Μετά από 1 μήνα + χωρίς TechieChan, σας οφείλω νομίζω μια εξήγηση. Λοιπόν το κλασικό TechieChan της AthensVoice μας τελείωσε μετά από σχεδόν 7 χρόνια, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων που λένε και στα διαζύγια.

    Από εδώ και πέρα λοιπόν τι μπορείτε να περιμένετε? Μικρότερη περιοδικότητα (δηλαδή δεν θα μπαίνει νέο κάθε παρασκευή). Θα προσπαθήσω να κρατήσω τους παρασκευιάτικους κύκλους, αλλά εάν έχουμε 2 το μήνα καλά θα είναι. Ακανόνιστο μέγεθος. Χωρίς να λέω πως θα γράφω μπένχουρ σαν κάτι άλλους καραγκιοζηδες που γράφουν το TEOTWAYKI, τα νέα techie θα έχουν όσο μέγεθος χρειάζεται κάθε φορά να έχουν. Παρόλαυτα ελπίζω να σας αποζημιώσω με πιο ζουμερά θέματα.

    Παρότι έχω 2-3 θέματα για το techie στο συρτάρι κάτω δεξιά δίπλα στον ιππόκαμπο, αυτό τον καιρό ασχολούμαι με μανία με διάφορες ισλανδίες και άλλα ελάχιστα τεχνολογικά θέματα, οπότε ελπίζω να μου συγχωρέσετε ένα μικρό κενό μιας-δυο εβδομάδων ακόμα στα τεχνολογικά.

    Κι ένα μικρό δωράκι για τους πελάτες των επαγγελματικών προγραμμάτων της Cosmote, που δεν πρόλαβαν να ακυρώσουν δωρεάν το συμβόλαιό τους τον προηγούμενο μήνα (κρατώντας πάντα την επιδότηση). Η Cosmote ανακοίνωσε κι άλλες αυξήσεις στις 24/09, πράγμα που σημαίνει μονομερής αλλαγή των όρων του συμβολαίου. Και άρα οποιοσδήποτε έχει συμβόλαιο που τον επηρεάζουν οι αλλαγές, μπορεί μέχρι τις 24/10 να ζητήσει την ακύρωσή του λόγω μονομερούς αλλαγής των όρων από την Cosmote και να κρατήσει την επιδότησή του, ανεξάρτητητα με τι βλακεία θα του πουν στο τηλεφωνικό κέντρο.

    ΥΓ για τους νεότερους, ο τίτλος είναι κλεμμένος από ένα τραγούδι του πανούση.