• Donations

  μείνατε με το στόμα ανοιχτό από αυτά που διαβάσατε?

  Θέλετε να με δαφνοστεφανώσετε?

  θέλετε να ξαλαφρώσετε την τσέπη σας αφού διαβάσετε τις προφητείες μου?

   

  οκ , ειδού λοιπόν που μπορείτε να καταθέσετε τον οβολό σας, γιατί όλοι οι παρακάτω έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τα χρήματα αυτή τη στιγμή από εμένα.

  (η λίστα είναι του ΑΝΚΑΝ τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ, εγώ μόνο το 3 ξέρω προσωπικά)

  1. Κοινων. Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσ/νίκης
  2. Κοινων. Ιατρείο Αλληλεγγύης Εξαρχείων
  3. Κοινων. Ιατρείο Αλληλεγγύης Πετραλώνων
  4. Κοινων. Ιατρείο Αλληλεγγύης Αγ. Νεκταρίου Βόλου

  είναι πεντακάθαρα, 100% εθελοντικα, αρνούνται οποιαδήποτε θεσμική ενίσχυση (Δήμους, ΕΣΠΑ κλπ κλπ), δεν πιέζουν Ιδιωτικές κλινικές αλλά μόνο νοσοκομεία ΕΣΥ. Το Θσ/νκης όντως δεν πένεται, για τα άλλα δεν ξέρω. Πάντως μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως π.χ. ένα κουτί Depon ή αντιβιωτικού που μας περίσσεψε, ή ενα 5ευρο) δεν θα πάει χαμένο. Η εθελοντική εργασία ευπρόσδεκτη.

  Το Κοιν. Ι. Ελληνικού κάνει πολύ καλή δουλειά, και θεσμική ενίσχυση και σε Ιδ. Κλικες απευθύνεται και τέτοια “πρωτοχριστιανικά” (βλ. αριστερά) κολλήματα δεν έχει και κάνει πολύ καλή δουλειά.

  Τα 4 πρώτα λεφτά δε δέχονται στο χέρι, έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς (google it) που δέχονται *αποκλειστικά* ανώνυμες εισφορές, και στις συνελεύσεις (όλες είναι ανοιχτές) γίνεται εξωνυχιστική έκθεση οικονομικού παρε δώσε με τραπεζικά records, τιμολόγια κλπ.

  2. Της Εκκλησίας (Μητροπολιτικά λέγονται συνήθως) πολλά είναι καλύτερα κι απ τον Σαμαρείτη. Για κάποια δεν παίρνω όρκο. Ε, τώρα κοτζάμ Εκκλησία έχουν από πίσω τους, αν χρειάζονται οικον. ενίσχυση ζώ σε άλλον πλανήτη. Πάντως φάρμακα που μας περισσεύουν δεν χαπακώνουν τον Παναγιώτατο :-) Εθελοντική εργασία ό.π.

  3. Το Praxis, εικονική “διάσπαση” των ΓΧΣ για τους ανασφάλιστους μετανάστες εδώ και μια 10ετία περίπου[1], είναι ως επί το πλείστον εθελοντικό, το υγειονομικό προσωπικό 100%, απλά, κάποιοι που χτυπούν οργανωτική δουλειά 12ωρα και 15ωρα παίρνουν μια αποζημίωση. Ισχύουν τα ίδια ό.π. (αλλλοιώς θα κάνει σεμπούκου πρώτος ο Χρήστος[2] και μετά εγώ).

  Για όσα δεν έχω πλήρη εικόνα δε μιλώ κι ας με σχωρνάνε. Φαντάζομαι πως μπορούν να συμπληρώσουν, ετσι τέκη? :cool:

  1. Για ρεμουλοπροστασία οι ΓΧΣ απαγορεύεται να έχουν εγχώριες δράσεις. Επειδή όμως το ελλάντα είναι η θεσμικά ρατσιστικότερη χώρα της EU και είχε ανασφάλιστους μετανάστες, τα παιδιά κάναν το κολπάκι προς τιμήν τους.

  2. Ο Χρήστος ήταν προ 4 μηνών *αμισθος* πρόεδρος των ΓΧΣ. Παραιτήθηκε και ξενιτεύτηκε για Αγγλία μπας και βγάλει τα προς τα πάμπερς γιατί η Ε είναι ολίγον έγγυος (να τους ζήσει).

  3. Ο υποφαινόμενος δεν ιδρώνει στο Κ. Ι. Θεσ/νίκης λόγω τεμπελιάς και μουσικών δραστηριοτήτων. Φτου μου του αλήτη, i’m gonna burn in hell, τέλος αυτοκριτικής. Βάζω όμως ένα introduction link. (αφαιρέστε ==| και |==)