• Μεταφράσεις επιμέλειες ΑΕ

    Date: 2017.07.17 | Category: ΔΙΑΦΟΡΑ | Tags:

    Ζείτε στο εξωτερικό, διαβάσατε μια καταπληκτική ατάκα στον techiechan και δεν μπορείτε να τη μοιραστείτε με τους φίλους σας?

    Σας τα έχει πρίξει ο εραστής σας με τα identity politics και θέλετε να του δείξετε πως είναι ένας καραγκιόζης?

    Πιστεύουν οι φίλοι σας ότι ο elon musk είναι ο φωτισμένος ηγέτης που θα πρέπει να έρθει πρώτος σε επαφή με τους εξωγήινους και θέλετε να τους δείξετε πως στην πραγματικότητα είναι ένας ακόμα πωλητής αυτοκινήτων που δεν μπορεί να βγάλει κέρδη?

    Πιστεύετε πως ο elon musk είναι ο ψεύτικος προφήτης κι εγώ ο αληθινός?

     

    Αυτή είναι η ευκαιρία σας.

     

    Λοιπόν κατά καιρούς διάφοροι καλοί άνθρωποι μεταφράζουν τα κείμενά μου στα αγγλικά και τα δημοσιεύω εδώ στο μπλογκ. Παράλληλα υπάρχει μία ακόμη προσπάθεια να μεταφραστούν κείμενα του Henry Liu στα ελληνικά και οοοολο αυτό χρειάζεται εργατοώρες μετάφρασης/επιμέλειας που ο θείος τέκι δεν μπορεί να διαθέσει, κι έτσι απογοητεύει τον κόσμο γύρω του.

     

    Αν λοιπόν υπάρχουν κάποιες που είναι διατεθημένες να αναλάβουν κάποιο μέρος αυτών των εργασιών, τότε είναι η ευκαιρία σας να εμφανιστείτε για να οργανωθούμε. Οι εργασίες είναι χωρισμένες σε μετάφραση και επιμέλεια.

     

    Από τη μία υπάρχουν κείμενα του liu από τα οποία σας υπόσχομαι ότι θα μάθετε πράγματα και θάματα (ξέρατε πχ ότι με το homestead act το αμερικάνικο δημόσιο σας χάριζε 600εκτάρια γης αν τα καλλιεργούσατε για 5 χρόνια?) και ίσως να ενδιαφερόσασταν να τα μεταφράσετε στα ελληνικά και για τους υπόλοιπους που δεν διαβάζουν αγγλικά.

     

    Από την άλλη αν παθιαστήκατε με κάποιο κείμενο μου μπορείτε να το μεταφράσετε στα αγγλικά.

     

    Αλλά κυρίως από την τρίτη χρειαζόμαστε επιμελητές να χτενίσουν τα μεταφρασμένα κείμενα.

     

    Η όλη δουλειά μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από το wiki, καθώς το wiki είναι φτιαγμένο για κοινή εργασία. Με λίγα λόγια κάποιος ανεβάζει το μεταφρασμένο κείμενο στο wiki, το παίρνει ο επιμελητής το επιμελείται, του ρίχνω κι εγώ μια ματιά και το ανεβάζω στο μπλογκ χωρίς πολλά πολλά.

     

    Οσοι πιστοί γράψτε ένα σχόλιο από κάτω ή στείλτε μου ένα email στο waste   εδώ το  παπάκι techiechan.com και υπόσχομαι να σας οργανώσω