• Ο κόσμος χάνεται

    Date: 2015.03.26 | Category: ΔΙΑΦΟΡΑ | Tags:

    και το μουνί (δηλαδή εγώ) χτενίζεται 🙂

    καθώς λοιπόν όλοι αναμένουν με κομμένη την ανάσα τον έντιμο συμβιβασμό που ο αλεξικέραυνος θα μας φέρει γραμμένο σε πλάκες την άλλη εβδομάδα (τις πλάκες τις κουβαλούσε από το βερολίνο, τον είδα να περνάει κάτω από το παράθυρό μου), έτσι ώστε η ελλάδα να περάσει την 18,5η αξιολόγηση των “θεσμών” (εχμ εχμ) και να πάρει μερικά δις δανεικά για να αποπληρώσει τους δανειστές της μέχρι την επόμενη αξιολόγηση, η δικτάτωρ άρχισε να βαριέται. Το μόνο ενδιαφέρον της όλης διαπραγμάτευσης, είναι πως θα καταφέρει να πουλήσει ο αλεξικέραυνος στην κοινοβουλευτική του ομάδα και το ευρύτερο κοινό, “τον έντιμο συμβιβασμό”. Ενδιαφέρον δηλαδή στο επίπεδο της σαπουνόπερας.

     

    Έτσι, αντί να ξεροσταλιάζει στις οθόνες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να προσποιείται ότι “ενημερώνεται”, αποφάσισε να φτιάξει ένα μικρό project ηλεκτρονικών, για αρχαρίους, κι ένα ακόμη πιο μικρό μπογιατιστικό πρότζεκτ προσπαθώντας να εφαρμόσει μια συνταγή για μπογιά κιμωλίας της ειμαρμένης.

     

    Ταυτόχρονα ετοιμάζει το πρώτο μέρος μιας μεγάλης υπερπαραγωγής για τη δραχμή, γνωστή και ως TEOTWAYKI, αν και πλέον φαντάζομαι ο τίτλος δεν προκαλεί τέτοιο ρίγος στο κοινό που έχει ήδη βιώσει το πρώτο TEOTWAYKI. Αλλά περιμένει κι αυτό την αξιολόγηση των θεσμών πριν βγει προκειμένου να μη θεωρηθεί μονομερής ενέργεια και έτσι το άφησε για την επόμενη βδομάδα

     

    εύχομαι στους συν-ψυχαναλιώμενους αυτού του μαγαζιού να ασχοληθούν και οι ίδιοι με κάτι μαστόρικο και να το ανεβάσουν στο wiki, αντί να εξασκούνται στο refresh button των ενημερωτικών site και των φατσοβιβλίων.